Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

You Tube....και ξερό ψωμί !


To You Tube έχει μπει για τα κάλα στη ζωή μας από τον Φεβρουάριο του 2005 που πρωτοδημιουργήθηκε και έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές, στους νέους και όχι μόνο. Για την ακρίβεια τρία χρόνια μετά, αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς μας γιατί δεν νοείται πλέον χρήστης που σερφάρει στο Διαδίκτυο και σέβεται τον εαυτό του να μην επισκέπτεται τουλάχιστον μια φορά την ημέρα το You Tube.
Αν το καλοσκεφτεί κανείς είναι απίστευτες οι δυνατότητες που μας παρέχει. Μπορούμε να ''ανεβάσουμε'' τα δικά μας βιντεάκια, να παρακολουθήσουμε με τη σειρά μας και εμείς άλλα από όλον τον κόσμο και φυσικά να τα αποθηκέυσουμε στον υπολογιστή μας. Μάλιστα στα εγγραμένα μέλη δίνεται η ευκαιρία να βαθμολογήσουν το υλικό που βλέπουν και φυσικά μην ξεχνάμε τα σχόλια που μπορεί να κάνει ο καθένας μας. Ψάχνοντας μπορεί κανείς να ανακαλύψει παλιούς θησαυρούς της ελληνικής τηλεόρασης, καλές αλλά και αλησμόνητες στιγμές, αποσπάσματα εκπομπών,τρέιλερ ταινιών και φυσικά ας μην ξεχάσουμε τον κυριότερο λόγο που μας κάνει να μπαίνουμε στο You Tube. Η αναπαραγωγή τραγουδιών. Τραγουδιών ελληνικών αλλά και από όλο τον κόσμο. Και όλα αυτά θα βρεθούν στην οθόνη μας χωρίς καθόλου έξοδα, με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.(Ελπίζω με αυτό να μην σκοτώνουμε την μουσική όπως η πειρατεία!)
Εκμεταλλευτείτε το λοιπόν στο έπακρο, πριν γίνει κάτι και ''κλείσει'' και αυτή η σελίδα όπως έχει γίνει σε ουκ ολίγες χώρες του εξωτερικού.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου