Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

ΕΧΘΡΟΙ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ

Το θεατρικό έργο του γνωστού σε όλους μας Αρκά με τίτλο "Εχθροί εξ αίματος" παίρνει πλέον σάρκα και οστά πάνω στο σανίδι. Η εν λόγω παράσταση γίνεται πραγματικότητα και υπόσχεται στους θεατές, οι οποίοι θαυμάζουν τον Αρκά και το προσωπικό του χιούμορ, σίγουρα μια μοναδική και αλλιώτικη εμπειρία.
Είναι το πρώτο θεατρικό έργο που έχει γράψει ο δημιουργός και όσοι το διαβάσουν προτού δουν την παράσταση, θα βεβαιωθούν αμέσως πως δεν υστερεί ούτε σε χιούμορ, ούτε σε καυστικές ατάκες αλλά ούτε και σε πανέξυπνους διαλόγους, όπως μας έχει συνηθίσει ο Αρκάς όλα αυτά τα χρόνια στο κόμικς του. Ολόκληρο το έργο μάλιστα είναι ένας μεγάλος και ξεκαρδιστικός διάλογος. Η συζήτηση αυτή γίνεται ανάμεσα στο Παχύ Έντερο, στο Λεπτό Έντερο και το δεξί Νεφρό, όπου προσωποποιημένα πια, τα όργανα αυτά συναντιούνται μέσα στο ανθρώπινο σώμα και αρχίζουν να κουβεντιάζουν, φοβούμενοι για το μέλλον τους αφού ο άνθρωπος στον οποίο ανήκουν έχει μόλις μπει στην εντατική.
Η όλη προσπάθεια γίνεται κάτω από την σκηνοθετική ματιά του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου με πρωταγωνιστές τους Λαέρτη Mαλκότση, Ανδρέα Κωνσταντίνου και Παντελή Δεντάκη στο θέατρο του Νέου Κόσμου. Οι ημέρες παραστάσεων είναι Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 9.15 μ.μ. και Κυριακή στις 7.30 μ.μ και 10.15 μ.μ. Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται στα 20 ευρώ το κανονικό και 15 ευρώ το φοιτητικό για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, ενώ τις Τετάρτες και τις Πέμπτες η τιμή είναι 18 ευρώ το κανονικό και 13 ευρώ το φοιτητικό. Το τηλέφωνο του θεάτρου για κρατήσεις είναι 210-9212900.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου